Thursday, February 7, 2008

Bromma eller Narita...

Medan mina resor begränsar sig till Arlanda och Bromma...
Bromma idag i regntung gryning

...så reser min bror och vår systerdotter till Narita och Kingsford Smith (Sydney)! De visar lite av sin resa på sin sida "There and back again". Titta gärna in på den sidan, åtminstone jag blir jättesugen på att göra en sådan resa.

Men man kan ju göra upptäckter även på Brommaresor. I morse gick jag upp kl 5 för att hinna med flyget, och vid säkerhetskontrollen upptäcker jag att jag fått med mig min cykelpump. Jahapp, det blir väl bara att kasta den, jag har haft sån otur att ha med mig otillåtna saker till flyget. Men efter att ha kört ryggsäcken två gånger genom röntgenapparaten släpptes jag genom. Bra att veta, cykelpump OK.

Det icke potentiella vapnet

1 comment:

Tora said...

jag följer också deras resa med avundsjuka och förundran. längtar också efter att komma ut och se lite spännande delar av världen.

Ett tag hade vi små funderingar på att åka till Australien när jag ska göra mitt exjobb vilket hade blivit nästan ett år. Det hade varit jätteroligt. Men vi har nog lagt ner de planerna. Det blir lite väl svårt att få ihop det med alla praktiska detaljer och nu har ju Mats fått jobb här. Så det får bli kortare semestrar och resor istället.