Av någon anledning har jag senaste tiden haft kokkaffe istället för bryggkaffe som jag vanligen använder. Jag har provat olika sätt att använda kokkaffet för att minimera diskandet - det är jobbigt att behöva diska en gryta varje gång jag kokt kaffe. En bra metod jag fastnat för är att koka det direkt i glaset/koppen, i mikrovågsugnen. Det blir gott!
Men... man måste vara försiktig med hur länge mikrovågsugnen värmer, annars går det så här:
Sunday, February 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Det ser inte så gott ut. Inte lika gott som alla andra kaffebilder du brukar ha på bloggen.
Vad kallar du den nya drinken? Caféplosion kanske?
Bra namn! Kanske kan bjuda dig på den vid tillfälle. :)
När ni kommer till Kalmar kan ni få njuta av lyxen med riktigt bryggkaffe utan explosion (förhoppningsvis). Här har vi dessutom rena glas. Det ni! :)
Post a Comment